Facebook

Westfrieslanddag » Deelnemers » Reiscommissie

De Reiscommissie

Het Westfries Genootschap telt vele ‘familieleden’, organisaties die hun wortels hebben in het Genootschap. De reiscommissie is één daarvan en in feite een wat vreemde eend in de bijt. De commissie doet niets iets specifiek Westfries, geen dialect, geen kleding, geen stolp. Maar wij doen wel wat voor de leden, die over het algemeen wel Westfries zijn (gebleven). Een maal per jaar organiseren wij een excursie met als uitgangspunt het sociale en culturele aspect daarbij te betrekken. In eenvoudig Nederlands: het moet gezellig zijn en je moet er ook wat van opsteken.

Foto 1. Tijdens de Westfrieslanddag op 2 november geven wij de bezoekers een indruk van de tripjes die wij de afgelopen tijd hebben georganiseerd. Wij doen dit aan de hand van foto's van verschillende bestemmingen die wij hebben aangedaan. Bij elke foto hoort een vraag die betrekking heeft op die bestemming. De goede antwoorden op de gestelde vragen geven u per antwoord een letter die, als u alle vragen heeft beantwoord, uiteindelijk leidt tot een plaatsnaam in Westfriesland.
Beschouw het als een kleine reis/puzzeltocht door het gebouw, waarmee wij proberen u een indruk te geven van wat de reiscommissie de leden zoal heeft aangeboden. Onder de goede oplossingen verloten wij drie cadeaubonnen: ter waarde van € 50, € 25 en € 10.

Foto 2. Bij de entree kunt u een formulier verkrijgen waarop u uw gevonden letters kan vermelden. Als u de oplossing heeft, verzoeken wij u het volledig ingevulde formulier bij vertrek in te leveren bij de uitgang.

Graag tot ziens op de Westfrieslanddag op zaterdag 2 november!

Locatie: Spartahal in Schagen.
Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie over de Reiscommissie:
www.westfriesgenootschap.nl/reiscommissie/

Foto 3.Foto 4.Foto 5.

 


© 1924-2023 Westfries Genootschap - Contact