Westfries Genootschap
Archivering
Westfries Genootschap Archivering Bouwhistorie Creatief Westfries Geschiedschrijving Kap en Dek Landelijk Schoon

Monumentale Kerken Projector Textieloverleg Vrienden Westfries Museum Westfriese Families De Westfriese Molens

 

Facebook

Archivering » Kroniek van West-Friesland » 2006 » maart

Kroniek van West-Friesland - maart 2006

1 maart
Grootebroek Annie Breed en Vera Schooneman zetten zich al jaren in voor de Zonnebloem. Reden om beide dames met de Zonnebloem-erepenning te huldigen.

5 maart
Aartswoud De accordeonvereniging Excelsior huldigt twee trouwe leden: Geja Blokker-Koljee uit Nieuwe Niedorp, tevens voorzitter, 35 jaar lid en Nettie Meester-Schenk, door haar huwelijk in Lutjebroek terecht gekomen, al 30 jaar lid.

12 maart
Oosterblokker Arnold Bakker ontvangt bij zijn afscheid als directeur van de muziekschool Gerard Boedijn de zilveren speld van de gemeente Hoorn.

14 maart
Dirkshorn Na Joop Zoetemelk en Erik Dekker heeft Tomas Dekker als derde Nederlander de Italiaanse voorjaarsklassieker Tirreno-Adriatico gewonnen.

27 maart
Abbekerk Cees Mantel van het waterschap Hollands Noorderkwartier en Ben Hakvoort van de Landinrichtingscommissie De Gouw stellen zes nieuwe pomp gemalen in werking in het blok Tropwere. Visvriendelijke gemalen. De vis wordt ‘opgevijzeld’ en kan de gemalen daardoor levend passeren.

28 maart
Medemblik Op 64-jarige leeftijd overlijdt onverwacht Jan Struik: de ‘wandelende encyclopedie van Medemblik’. Voorts een knap organisator van grote evenementen.

29 maart
Nibbixwoud Uit handen van burgemeester Meijer van de gemeente Wognum krijgt Mary Tessel (53) de bronzen penning van de gemeente. Als blijk van waardering voor haar grote inzet voor de Nibbikker gemeenschap.

« februari | april »

 


© 1924-2018 Westfries Genootschap - Contact - Sitemap - Privacyverklaring

West-Friesland, een streek met karakter binnen de Omringdijk.